Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nolibre

tiistai 5. huhtikuuta 2016

What `s up


Hups...kuvassa viiniä. Minunha piti ryhdistäytyä pääsiäisen jälkeen. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, kun kaveri soitti perjantaina ja kysyi vietettäisiinkö vähän viini-iltaa. Mä kävin ostaan ruissipsejä ja dippiä sekä ruisnappeja ja sulatejuustoa. Kaveri toi makeat herkut. Viiniä meillä onkin omasta takaa, häistä on jäljellä vielä monta laatikollista. No mutta niin siinä monesti käy, aloitan jonku dieetin ihan tosissaan ja sitten parin viikon päästä olo on kevyempi, ja ajattelen että pitää se elämästä nauttia. Kuitenkin, nyt vois ottaa vappuun loppukirin ja jättää viinit ja herkut muille! ;) Tuossa ennen pääsiäistä oli kuitenkin 6 viikkoa ilman alkoholia ja melkein 4 viikkoa ilman herkkuja. Nyt vaan tsempit päälle.



On muuten ihan huippua lenkkeillä tuolla plussakelissä ja auringonpaisteessa. Siinä kun musiikki soi vielä soittimesta niin onko parempaa?! 

Mulla ois tasan 7 viikkoa pääsykokeisiin. Nyt kuun vaihtuessa huhtikuuhun pieni lukupaniikki on iskeytynyt vasten kasvoja. Onneksi oon lukemisessa jo ihan hyvällä mallilla mutta nyt se pitäis ottaa ihan tosissaan. Aika raksuttaa... Päivien tärkein agenda onkin lukuhommat seuraavat seitsemän viikkoa. Sen ympärille kietoutuu kaikki muu.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu